Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl tarz ile bayağı uyumludur. Beyaz renkler ile aliyyülâlâ bir ahenk halindedir.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir atmosfer peklabilir. Renkler dirimımızın içinde bizim emanet halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Henüz mualla bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Bu özelliği sayesinde emniyetsiz esnek bir yararlanma sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve öbür metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin esaslıca özelliği şunlardır:

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile eksiksiz bir ahenk esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak teşhisr.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek amma aynı zamanda dingin ve gailesiz bir ocaklık dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Münhal antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz kabilinden henüz beton rengine yaklaşan beton renginden bir zaman henüz kıpkızıl bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orantı ton evetğundan hikâyeı antrasit renk tonları en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha kolay aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden küşade duvar rengi boyasıdır. özge möble ve eşyaların rengi ile kolay antrasit duvar boyas mutabakat sağlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve sofistike bir cazibe oluşturma konusunda oldukça hatırlı bir seçenektir. Bu renk tonunun uygulama alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Tabii ışıkla harmanlandığında veya hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Gri pembe sülale dekorasyonu sayesinde şekersiz ve ömre bedel enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a antrasit gri dekorasyon certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge ev dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve yepelek dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda sadece ve minimalist bir yaklaşımı da derunermelidir.

Report this wiki page