Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düz ve siyah renklerde yeğleme ettik. Ast ocaklık dolaplarımızda:

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan uyma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar vesair renklerle uyumlu bir renktir.

Ocaklık tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve ışıklandırma detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta arı ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Bu etmenlerin yararlanma rakamı âdem idraksı üzerinde elden tesirli olacağından tasarım esnasında dikkate alınması gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolayca kombin edilebilir bu da ev bark sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini tutunmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle güzel sprey boya bir ambiyans oluşturan parafin rengi sık sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her girişim sessiz ve davetkar oluyor.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını sağlamlar.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’tan yağmur, yakınlarına esassağlığı, mecruhlarımıza evgin şifalar dileriz.

Kıpkızıl grinin demir tesirini yumuşalışmak midein yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz goldfix hoş geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı kabil.

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri bağırsakin bile güzel bir tercihtir.

Mekanda daha erinçli, samimi ve enerjik bir âlem mı arıyorsunuz. O çağ grinin hamam tonlarına harbi faaliyet kılmak akıllıca bir tercih olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi bayağı güzel bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları antrasit renk tonları şunlardır:

Report this wiki page